Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Четверг, 18.04.2024, 11:36

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2020 » Февраль » 24 » Змагання з військово-туристського багатоборства
19:17
Змагання з військово-туристського багатоборства

Відповідно до Плану роботи відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації та з метою виховання патріотичної свідомості молоді, пропаганди та популяризації військово-прикладних видів спорту, підвищення навичок безпечної життєдіяльності, напрацювання практичних вмінь та навичок, технічної та тактичної майстерності молоді, виявлення сильніших команд району 19 лютого 2020 р. на базі тренувального комплексу Центру допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання проведено відкриті змагання з військово-туристського багатоборства.

У заході взяли участь команди 12 загальноосвітніх закладів Житомирського району, Глибочицької ОТГ. Урочисте відкриття заходу відбулося у гімнастичному залі Новогуйвинської гімназії. Директор Центру допризовної підготовки та військово-патріотчного виховання Єпіфанцев І.В. побажав юним патріотам успіху і дав старт змаганням.

На етапі “Смуга перешкод” першими стали спортсмени Садківської ЗОШ І‑ІІІ ст., кращими у випробуванні” Долікарська допомога” стали учні Березівської ЗОШ, першими у стрільбі – допризовники Озерненської гімназії, найспритнішим у вправі з макетом АК став Охримчук Владислав (Коднянська ЗОШ).

У загальному заліку першими стали багатоборці Новогуйвинської гімназії (тренер Кравчук Р.О.) та Головенківської ЗОШ І‑ІІ ст.(тренер Котович К.М.). Другє місце у представників Василівської ЗОШ І‑ІІІ ст. (тренер Велікдус К.В.). Третє місце у допризовників Березівської ЗОШ № 1.(тренер Григорчук І.О.).

Учасники змагань, керівники команд висловили подяку відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації, КЗ «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання», ДЮВПК «Сатурн» за якісну підготовку змагання, підтвердили своє бажання брати участь у військово-патріотичних заходах.

Переможці та тренери були нагороджені грамотами районної спілки воїнів-інтернаціоналістів, обласного відділення Червоного Хреста України. Представник Громадської ради при Житомирський райдержадміністрації Пустигін Д.Г. вручив переможцям цікаві призи.

Просмотров: 2276 | Добавил: Saturn | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)