Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Пятница, 19.04.2024, 12:35

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2017 » Декабрь » 28 » Вишкіл "Школа ройових" проведено !!!
09:24
Вишкіл "Школа ройових" проведено !!!

На виконання завдань, взятих на себе ДЮВПК «Сатурн», відповідно проекту «Створення навчально-тренувального центру», з 21 по 24 грудня 2017 року, за підтримки управління сім`ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації,відділу освіти Житомирської райдержадміністрації, Житомирського округу МГО «Козацтво запорізьке» на базі оздоровчого табору «Орлятко» (Житомирський район, с. Левків) проведено перший військово-патріотичний вишкіл «Школа ройових козацьких джур».

Мета заходу: підготовка дітей та підлітків з різних навчальних закладів для участі у етапах національно-патріотичних та військово-спортивних ігор, у тому числі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Під час триденного навчання з вихованцями «Школи ройових» проведено тренування за Положенням про проведення Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Кращи ройові району взяли участь у вишкілах «Ватра» (тренер Р.Дмитрієва), «Рятівник» (тенер В.Веселовська), «Впоряд» (тренер І.Єпіфанцев), «Стрільба» ( тренер Д.Пустигін), «Фізичний вишкіл» ( тренери С.Ванельчук, С.Муляр), майстер класи по організації дозвілля провели О.Крук та Н.Левандовська.

Зробити вишкіл цікавим та змістовним допомогла матеріальна база ДЮВПК «Сатурн», яка була значно оновлена за рахунок використання коштів гранту голови Житомирської облдержадміністрації.

За напруженою програмою пролетіли три дні, весь цей час за якісне харчування , належні побутові умови, тепло у корпусах піклувався колектив оздоровчого табору «Орлятко» на чолі з директором Оксаною Крук та  завгоспом В.Мазяром.

По завершенню вишколу, учасникам, що успішно склали іспити видані сертифікати Житомирського округу МГО «Козацтво запорізьке» на право обіймати посаду ройового козацьких джур, відзнака.

 

Просмотров: 931 | Добавил: Saturn | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)