Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Четверг, 25.04.2024, 16:26

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2016 » Февраль » 15 » Відкрита першість ДЮВПК "Сатурн" з військово-туристського багатоборства 13.02.2016
09:15
Відкрита першість ДЮВПК "Сатурн" з військово-туристського багатоборства 13.02.2016

13.02.2016р. проведено VII відкриті змагання ДЮВПК "Сатурн" з рятувально-туристського багатоборства, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на теріторії інших держав. В змаганні взяли участь команди гуртків "Школа безпеки" ДЮВПК "Сатурн", Озерненської, Новогуйвинської гімназій, Високопічської № 1, Іванівської, Садківської та Станишівської ЗОШ І-ІІІ ст., Високопічської сільської ради..

Пред початком змагань фахівцем клубу «Полісся» Іриною Чквською для всіх учасників та гостей було проведено тренінг з тактичної медицини.

До програми змагань входили випробування на туристській смузі перешкод, стрільба з пневматичної гвинтівки, метання ножа, дуельна стрільба.

  На швидкісних етапах у особистій  першості кращими були вихованці клубу "Сатурн" Лозівський Артур, Химач Ольга, Алексійчук Андрій, Шепель Олександр.  

  У загальнму заліку перемогу здобула команда ДЮВПК «Сатурн», другими стали спортсмени  Високопічської № 1 ЗОШ, третє місце у команди Озерненської гімназії.

Справжнє свято для дітей та батьків було проведено за підтримки відділу у справах молоді та спорту Житомирської РДА (Лимар І.К.), керівництва районної спілки воїнів-інтернаціоналістів ( Вальчук Л.В.), іниціативної групи громадської ради при Житомирський РДА ( Бовсунівський Ю.П., Єпіфанцев І.В., Пустигін Д.Г., Фоміненко В.Л.)

Всі фото тут : http://vk.com/album-13613481_228440521

Просмотров: 8375 | Добавил: Saturn | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)