Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Суббота, 20.04.2024, 15:51

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2017 » Октябрь » 6 » Свято День туризму
07:36
Свято День туризму

27 вересня у лісовому масиві поблизу с. Зарічани Станишівської ОТГ з нагоди Всесвітнього дня туризму дитячо-юнацьким військово-патріотичним клубом «Сатурн» організовані та проведені вже традиційні змагання зі спортивного туризму.
У районному змаганні з туристичного багатоборства взяли участь туристичні команди Березівської, Василівської, Високопічської №1, Іванівської, Коднянської, Левківської, Луківської, Озерненської, Сінгурівської, Головенківської, Зарічанської, Глибочицької, Троянівської, Черемошнянської, Ліщинської, Новогуйвинської, Озерянківської ЗОШ.

В ході змагань одними з найбільш видовищних та захоплюючих елементів Дня туризму стали туристсько-спортивні естафети, змагання зі спортивного туризму, орієнтування та надання медичної допомоги потерпілому.
Також учасники змагань представляли туристичні перлини своєї місцевості, облаштування табору тощо.
Розважали та зігрівали команди у лісовому масиві дитячі шкільні колективи та представники відділу культури Житомирської РДА.
В ході змагань учасники заходу отримали такі результати:
«Туристська смуга перешкод» – І місце Зарічани, ІІ - Черемошне, ІІІ - Високопічська ЗОШ №1.
«Орієнтування» - І місце Троянів, ІІ - Березівка, ІІІ - Сінгури.
«Долікарська допомога» - І місце Березівка, ІІ - Зарічани, ІІІ - Озерне.
«Кращий табір» - І місце Новогуйвинське, ІІ - Березівка, ІІІ - Ліщин.
«Візитка команди» - І місце Кодня, ІІ - Сінгури, ІІІ - Станишівка.
Активну участь в організації та проведенні Дня туризму брали представники Громадської ради при Житомирській райдержадміністрації.
Члени Громадської ради на протязі змагального дня уважно спостерігали за всіма етапами змагань, під час яких кожна команда показала свою витривалість, сміливість, спритність, згуртованість, тощо.
По завершенню туристичного свята члени Громадської ради визначились з переможцем - Кубок Громадської ради при Житомирській РДА виборола команда Коднянської ЗОШ, в номінації «Найкраща туристична команда Житомирського району».
Громадська рада щиро дякує учням шкіл, керівникам ЗОШ, вчителям, організаторам заходу та всім небайдужим, які були задіяні у проведенні свята, та бажає усім міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

http://silske.org/novunu/2458-u-zarichanah-zmagalisya-sportivni-turisti.html

Просмотров: 569 | Добавил: Saturn | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)