Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Четверг, 25.04.2024, 16:26

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2014 » Июль » 1 » Польові збори ДЮВПК "Сатурн"
10:20
Польові збори ДЮВПК "Сатурн"

        Згідно з статтями 8,9 Закону України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу», плану роботи відділу освіти,  у відповідності з Програмою предмета «Захист Вітчизни» з метою закріплення знань та навичок   24 - 26 квітня було проведено триденні польові заняття у загальноосвітніх навчальних закладах району.

     Для учнів Сінгурівської школи, вихованців ДЮВПК "Сатурн" ці заняття проводились у формі туристської подорожі, під час якої були практично відпрацьовані питання з тактичної та вогневої підготовки, основ топографії і туризму, основ медичних знань.

     Здолавши за 3 дні у пішому порядку майже 40 кілометрів, учасники подорожі перевірили свою підготовку, здобули нові навички і незабутні враження. А у   заняттях з гірського туризму  на Денишівських скелях, не зважаючи на втому, взяли участь всі. Багато чого вартий і досвід обладнання бівуаку, приготування їжи на багатті, вечірнє спілкування в колі друзів, з якими повною мірою поділив всі труднощі денного переходу. Ми почали збори групою учнів, а закінчили – Командою, де кожен знав своє завдання,  вірив в те, що в разі необхідності отримає підтримку від товариша. Для деяких ця подорож залишиться приємним спогадом про труднощи, що долались пліч о пліч, а хтось відчує, що тяжкий рікзак, довга дорога, намет і багаття – це необхідна частина його життя.

     Дитячо-юнацький військово-патріотичний клуб «Сатурн» має фахівців і необхідне спорядження для проведення туристських подорожей, запрошуємо молодь району долучитися до туризму, зміцнити своє здоров`я, здобути нові враження, відчути насолоду від спілкування з природою рідного краю.

Просмотров: 879 | Добавил: Saturn | Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)