Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Четверг, 28.03.2024, 14:43

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2014 » Декабрь » 14 » Навчись влучно стріляти
21:19
Навчись влучно стріляти

У клубі «Сатурн» почав працювати оновлений стрілецький тир. Керівниками гуртків виготовлено та відреставровано  цікаві мішені для стрільби.  Зібрано макети озброєння та зразки військового спорядження, яке використовується для ознайомлення та практичних занять. Напрацьовані методики початкового навчання стрільбі дають можливість на базі тиру здійснювати первинну підготовку молоді з основ стрілецької справи. Заняття у наших гуртках  готують учнів середніх класів до вивчення предмета «Захист Вітчизни», ознайомлюють та навчають молодь основам стрільби з пневматичної гвинтівки, порядку поводження зі зброєю,  нормам поведінки в тирі, знанням правил техніки безпеки.

      Заняття стрільбою дисціплінує, вчить концентрувати увагу, виконувати точні дії, незважаючи на сторонні чинники. Учні  серйозніше ставляться до аспектів первинної військової підготовки, оскільки вони вже  сприймають це не як гру, а як початкову базу для подальшої підготовки   до захисту своєї  Вітчизни.

Клуб «Сатурн» запрошує всіх бажаючих: молодь та  дорослих для навчання та вдосконалення своїх навичок зі стрілецької справи. Заняття проводяться у стрілецькому тирі Новогуйвинської гімназії у позаурочний час.

 

 

 

 

 

 

 

Просмотров: 2041 | Добавил: Saturn | Теги: основи стрільби з пневматичної гвин, стрілецький тир, Навчись влучно стріляти, початкове навчання стрільбі | Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)