Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Пятница, 26.04.2024, 01:55

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Главная » 2016 » Ноябрь » 9 » БУДЕМО ПАМ’ЯТАТИ І НАВЧИМО СВОЇХ НАЩАДКІВ!
09:07
БУДЕМО ПАМ’ЯТАТИ І НАВЧИМО СВОЇХ НАЩАДКІВ!

 

Щоб закріпити й увіковічити історичну пам’ять про події Другої світової війни, написано багато книг. Відзнято безліч відеоматеріалу. Лише відходять у вічність свідки тих давніх подій, які назавжди змінили світ. Ми не маємо права забувати їх подвиг!

На жаль, навчальна програма освітніх закладів з курсу Історії України передбачає вивчення періоду Другої світової війни лише в 11 класі. Учні ж інших класів можуть дізнатись про героїчний подвиг українського народу лише під час позакласної та позашкільної роботи.

Дитячо-юнацьким військово-патріотичним клубом «Сатурн» був організований змістовний туристський маршрут, який передбачає знайомство з військовим музейним комплексом «Скеля» в місті Коростень. Учні навчальних закладів смт  Озерного, сіл Піски та Пряжів під час осінніх канікул разом з батьками мали можливість стати екскурсантами пілотного проекту так званої «Козацької екскурсії», присвяченої дням звільнення України та Житомирщини від фашистсько-німецьких загарбників.  Маршрут також передбачав відвідування музею коштовного каміння містечка Хорошів, пам’яток садово-паркового мистецтва Коростеня та дружній обід зі смакуванням козацького куліша після жвавих спортивно-розвивальних ігор  та інтелектуальних хвилинок «Що ми дізнались під час екскурсії». За найкращі  відповіді учні  були нагороджені квитками юного стрільця і змогли  повправлятися в стрільбі  з гвинтівки та лука.

Розваги для вихованців ДЮВПК «Сатурн» у напрямку військово-патріотичного та козацько-лицарського виховання набувають цікавих форм, та корисного змісту, який ставить за мету виховання юних патріотів – захисників Батьківщини.

Л. В. МЕЛЬНИК,

керівник гуртка дитячо-юнацького 

військово-патріотичного клубу  «Сатурн» 

Газета "Приміське життя" 28.10. 2016р.

Просмотров: 3211 | Добавил: Saturn | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)