Центр ДП та ВПВ запрошує молодь до занять у гуртках військово-патріотичного напрямку
Четверг, 25.04.2024, 16:11

Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання. ДЮВПК"Сатурн"

Додаткова інформація

Главная » 2013 » Январь » 22 » Запобігти, врятувати, допомогти !
07:50
Запобігти, врятувати, допомогти !
В Селянщинському спортивному ліцеї працює осередок Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». Учні із задоволенням відвідують гурток, дізнаються багато суспільно-корисної інформації та передають її іншим. Діти проводять години-спілкування, бесіди з меншими ліцеїстами, працюють над випуском стінгазет різної тематики, під наглядом наставника проводять навчально-рятувальні заходи.
Тому дітям було дуже цікаво спостерігати та брати участь у тактичних спеціальних навчаннях по гасінню пожеж в навчальному закладі. Навчання були проведені 16 січня Службою цивільного захисту МНС України Черняхівського району та особовим складом 23 Державної пожежно-рятувальної частини. Педагогічний колектив та учні ліцею мали можливість поспілкуватися з пожежниками-рятувальниками. Ліцеїсти презентували роботу гуртка, ознайомили з проведеними та майбутніми проектами «Школи безпеки».
Рятувальники провели ознайомлення з тактичними характеристиками об’єкта, з гасінням умовної пожежі на ІІ поверсі, евакуацією дітей та працівників школи. Для співпраці було викликано аварійну бригаду РЕМ. Учні мали змогу познайомитися з спеціальним обладнанням пожежної машини, технологією та специфікою її роботи. Діти отримали величезне задоволення, посидівши за кермом пожежної машини.
Начальник Служби цивільного захисту МНС Черняхівського району С. М. Огородник провів зустріч з учнями ліцею та керівником гуртка С. А. Тесленко. В результаті було сплановано низку заходів по співпраці осередку дитячого руху «Школа безпеки» з особовим складом 23 державної пожежно-рятувальної частини м. Черняхова.
Навчання пройшли вдало, за чітко спланованим планом та послідовністю рятувальних операцій. Як учні, так і працівники ліцею отримали величезне задоволення та позитивні емоції. Ліцеїсти дякували пожежникам- рятувальникам і чекають нових цікавих зустрічей.
Просмотров: 738 | Добавил: Светик | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Етапи районного змагання "Сокіл"( "Джура") (59)
  • Спальники і гідрокостюми (3)